Press

”Lovely electronic pop tune”

Nordic by Nature

 

”It feels like Anna whispers her songs right into your ear. “We are animals” she sings and immediately catches with her beautiful fairy-like but almost therapeutically calm voice. A song about animals and all the cool but also irrational things they can do and how we humans, at times, act like them, too.”

Fauves

 

”Duymayanlar için ise Anna’yı Susanne Sundfør ile First Aid Kit’in en yakın arkadaş olmuş hali diyebiliriz.”

Nordik Simit

 

”Göteborgsbaserade Anna Henriksson – med ett förflutet i Västerbotten – singeldebuterar med närvarande och elektroniska poplåten ”Animals”, som är både avskalad och storslagen, där texten förmedlar kärlek till naturen, motstånd och en vilja att stå på de svagas sida. Låtens mjuka framtoning ger ett behagligt lugn och upphovsmakarna, artisten själv och producenten Anton Alvin aka FLAWS, lyckas skapa en atmosfär som andas lika delar storstadspuls som vidsträckta naturskogar.”

– HYMN

 

”Låten Animals låter som ett möte mellan tidig Hello Saferide och mer renodlad elektronisk musik, eller som skogen möter city som det står i Annas pressmaterial. Nog förstår en den liknelsen, det urbana och hårda möter det långsamma skogslunket i en fin förening.”

Popmani

 

”En numera göteborgsbo som sjunger drömska låtar med en elektronisk touch. – Musiken är en än kroppsligare upplevelse som ännu mer kan beröra på ett helt annat sätt, för mig i alla fall.

GAFFA

 

Interview: P4 Västerbotten

 

”Jag hoppas att det blir en sommarhit. Att alla dansar till den precis innan klubben stänger och solen går upp. Om den ens har gått ned.”

Popmani

Annons